Herpen

Tweede editie Herpse speciaalbierproeverij-quizavond

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - In september 2016 organiseerde de Bônlander Hofkapel in samenwerking met zaal Thekes voor de eerste keer de Herpse speciaalbierproeverij-quizavond. Met een deelname van 25 teams was het een groot succes. Kim Gijsbers (foto) werd destijds de winnaar en mocht de felbegeerde wisselpul in ontvangst nemen. Zaterdagavond 28 september om 20 uur vindt de tweede editie plaats van het evenement. Café Thekes zorgt weer voor verschillende speciaalbiertjes op tap en fles. De Hofkapel neemt de organisatie van de quiz en proeverij voor haar rekening.

Met een team van drie personen kan men deelnemen aan de verschillende onderdelen van de quiz. Alle onderdelen hebben iets met (speciaal)bier te maken waarvan één onderdeel bestaat uit het proeven en raden van verschillende speciaalbiertjes. Degene die proeft kan punten voor zijn of haar team verdienen. Daarnaast wordt er een individuele score bijgehouden. Wanneer er meerdere deelnemers gelijk eindigen bij de individuele proeverij, dan wordt er – net als in 2016 - een finaleronde ‘bierproeven’ gespeeld.

Zin om mee te doen? Noteer dan 28 september in je agenda en ga aan de slag met het samenstellen van een team. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon. Opgeven kan na de zomervakantie bij café Thekes of bij Marcel van Brakel (06-41888223) of bij iemand anders van de Hofkapel. Meer informatie volgt te zijner tijd via weekblad Arena en Facebook.

Kim Gijsbers heeft inmiddels laten weten dat ze haar titel gaat verdedigen. Ook de formatie Qualawaai is weer van de partij. Zij zorgt die avond voor de juiste muzikale sfeer en neemt tevens deel aan de speciaalbierproeverij-quiz.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties