Herpen

TWC Coppi Herpen huldigt clubkampioenen en zoekt nieuwe leden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Op zaterdag 15 februari kwamen alle leden, partners, sponsors en genodigden bij elkaar op de jaarlijkse feestavond van TWC Coppi uit Herpen. Door de voorzitter werd een woordje gedaan, waarbij hij terugkeek op het afgelopen seizoen en het 30-jarig jubileum en vooruit blikte op het nieuwe seizoen. Tevens maakte hij de clubkampioenen bekend, zij kregen een tegoedbon uitgereikt gesponsord door Henk Kuipers tweewielerbedrijf.

De C-groep heeft 13.922 km bij elkaar gefietst; met als winnaar: Willy Megens met 2141 km, gevolgd door Hans van de Laar en Jan van de Berg.
De B-groep heeft 18.037 km bij elkaar gefietst; met als winnaar: Theo Arts met 2341 km, op de voet gevolgd door Peter van Roosmalen en Rene van Summeren.
De A-groep heeft 23.226 km bij elkaar gefietst; met als winnaar: John Strik met 3090 km, gevolgd door Joop Langeveld en Geert Thomassen

'Held van Coppi'
Daarna werden de sponsors van Coppi, samen met een drietal dames, bedankt voor hun inzet tijdens de jaarlijks ATB-tocht in de bossen van Herperduin. Ook werd de 'held van Coppi' bekendgemaakt. Dit jaar ontvangt Willie van de Wijst, 'de bedenker' van dit initiatief, deze prijs.

Na het diner, prima verzorgd door Thekes, kwamen diverse anekdotes van leuke momenten uit het afgelopen jaar voorbij, in een smeuïg jasje gegoten door Geert Thomassen. Vervolgens werd de feestavond voortgezet achter in de zaal.

Nieuwe leden gezocht
TWC Coppi is een heel gezellige club die op zoek is naar nieuwe leden. De wervingscampagne hiervoor start binnenkort, dus houd de website www.twccoppi.nl in de gaten.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties