Herpen

Toneelvoorstellingen Gheselle van den Spele opnieuw uitgesteld

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Het nieuwe toneelseizoen is begonnen, maar helaas kunnen de spelers van de Herpense toneelvereniging Gheselle van den Spele niet repeteren. In gezamenlijk overleg is besloten om daarom de voorstellingen, die eind maart 2020 gepland waren en toen doorgeschoven naar eind november, wederom niet door te laten gaan.

"Het stuk heeft een grote bezetting, van jong tot oud, en het is niet mogelijk om op een veilige afstand te repeteren", laat de toneelvereniging weten. "Bovendien is een aantal leden werkzaam in het onderwijs, de zorg en de horeca en anderen moeten thuiswerken. Dan is het momenteel niet logisch om allemaal bij elkaar te komen."

De club hoopt dat er in maart 2021 wel opgetreden kan worden. "Er is al zoveel moeite en kosten in deze productie geïnvesteerd dat het jammer zou zijn om dit ontzettend leuke stuk niet te kunnen spelen. Begin december gaan we bezien wanneer we de repetities weer kunnen hervatten."
De kaartjes blijven geldig. Mocht u ze toch willen inleveren, dan kan dat bij één van de bestuursleden. Telefoonnummer van het secretariaat is 06-53898115.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties