Herpen

Vijf dagen boordevol muziek en festiviteiten

Thekes pakt uit tijdens kermis in Herpen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


HERPEN – Tijdens de jaarlijkse kermis in Herpen staat het bij Thekes weer bol van de muzikale optredens en andere festiviteiten. Op het Thekesplein beklimmen tussen vrijdag juni en dinsdag 2 juli onder meer de bands Jackfire, Summerland en Dansado & De Feestneger het podium.

Jackfire.

Tijdens de kermis in Herpen is het vijf dagen lang feest bij Thekes. Vrijdagavond 28 juni staat vanaf 21 uur in het teken van de eerste editie van de Biercantus Herpen, georganiseerd door carnavalsvereniging De Lôsbonne. DJ-act LanterFantje en DJ Sonny zorgen voor de muziek deze avond. Tijdens dit megagezellige zangfestijn kunnen zowel kannen bier als Hugo worden besteld. Tickets voor de Biercantus kosten 5 euro per persoon en zijn verkrijgbaar via www.thekes.nl. Voor grotere groepen gelden aantrekkelijke kortingen.

Jackfire
Zaterdagavond 29 juni is het Thekes-podium vanaf 20 uur voor de formatie Jackfire. Vier ervaren en talentvolle muzikanten trakteren het publiek op een spetterende live show. In rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel ‘golden oldies’ als de beste dancehits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een ‘moment of fame’ ervaren met de meezingknallers en ‘guilty pleasures’. Tickets voor Jackfire kosten een tientje en zijn te bestellen op www.thekes.nl

Dansado & De Feestneger
Op kermiszondag 30 juni zorgen vanaf 15 uur Summerland en DJ Sonny voor de muziek en op maandag 1 juli is het vanaf 20 uur tijd voor ‘Thekes Draait Door’ met als muzikale hoofdgasten Dansado & De Feestneger. Wie aan Dansado & De Feestneger denkt, denkt aan feest. Niet zo’n feestje bij je schoonmoeder, maar eentje waar je het volgend jaar nog steeds over hebt! Van Oldenzaal tot Den Helder en van Roermond tot Leeuwarden, er zijn maar weinig plaatsen die nog niet besmet zijn geraakt met het feestvirus van de goedlachse Brabanders. Iedere show weten ze volle zalen publiek te vermaken met hun compleet eigen genre en een act waarin werkelijk niets te gek is. Met confettikanonnen in de aanslag maken de mannen van iedere feestlocatie een heus slagveld.

Het Foute Uur
Het kermisprogramma bij Thekes wordt op dinsdag 2 juli vanaf 20 uur afgesloten met het ‘Foute Uur Live’ van Qmusic. Voor het programma op zondag, maandag en dinsdag is de entree gratis.

Dansado & De Feestneger.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties