Herpen

't Herps Buitenhofke bij kaarslicht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - December is de maand van gezellig samenzijn. Ook in coronatijd is dit mogelijk. Zaterdag 12 december is 't Herps Buitenhofke, gelegen aan de Heiweg 11 in Herpen, omgetoverd in een sfeervolle, bijzondere tuin bij kaarslicht. "Een mooie gelegenheid om in deze donkere tijd samen te genieten van de koude wintermaand en het feest van het licht", zegt Joan Verhoeven van 't Herps Buitenhofke.

"Ravenstein bij kaarslicht is niet te evenaren, maar we doen wel een poging om de sfeer te pakken met veel lichtjes, kaarsverlichting en vuurkorven. Daarnaast is er live muziek. Verschillende muzikanten zijn bereid om hun muzikale talenten te laten horen. Tevens is er thee, koffie, warme chocolademelk en glühwijn te verkrijgen en voor de kleine trek een worstenbroodje, zelfgemaakte erwtensoep en een stamppotschoteltje."

Vanwege de coronaregels mag er een beperkt aantal mensen in de open lucht aanwezig zijn, vandaar dat er bij inschrijving ieder uur de gelegenheid is om de tuin te bezoeken (17-18, 18-19, 19-20 en 20-21 uur), mits u geen klachten hebt aan de luchtwegen en de coronaregels in acht neemt.

Voor meer informatie en/of aanmelden bel 06-27066389.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties