Herpen

Supportersclub Herpinia verkoopt weer seizoenkaarten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - De supportersclub van Herpinia verkoopt ook dit jaar weer seizoenkaarten voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hiermee heb je toegang tot de dertien duels die de voetbalclub op het eigen sportpark De Wilgendaal afwerkt.

Kinderen tot en met 12 jaar en 65-plussers betalen 7 euro, van 13 tot en met 64 jaar ben je 22,50 kwijt voor een seizoenkaart. De entree voor een losse wedstrijd bedraagt 2,50 voor personen van 13 tot en met 64 jaar en 1 euro voor kinderen tot en met 12 en 65-plussers.
Mensen die belangstelling hebben, kunnen contact opnemen met Rob van Rooij via 0486-411320. Hij woont aan de Hendrik van Cuijkstraat 11 in Herpen. Seizoenkaarten bestellen kan tot en met zaterdag 21 september. Deze kunnen zondag 22 september tussen 13 en 14.30 uur opgehaald en betaald worden. Net voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd tegen MEC'07.

Herpinia Poel
De supportersclub organiseert dit seizoen ook weer de Herpinia Poel. Iedereen kan gedurende de hele competitie meespelen voor 5 euro. Schrijf je in op www.herpinia.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties