Herpen

Supportersclub Herpinia houdt 29 april Lentefestijn

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Het jaarlijks terugkerende Lentefestijn van Supportersclub Herpinia wordt dit voorjaar op zondag 29 april gehouden. Voor de 35e keer zal het Rad van Avontuur haar rondjes gaan draaien in het clubhuis van de voetbalvereniging uit Herpen. Het feest duurt van 12.30 tot 18.30 uur.

Het bestuur van de supportersclub kiest de laatste jaren steeds voor een zondag dat het eerste elftal een thuiswedstrijd speelt. Met de hoop dat vele supporters, voetballers en andere belangstellenden na afloop een bezoekje brengen aan het Lentefestijn. Zondag 29 april speelt Herpinia 1 thuis tegen Schilles Reek. De supporters kunnen eerst genieten van een leuke voetbalwedstrijd en vervolgens rondjes draaien aan het Rad van Avontuur in de kantine. Er zijn weer vele, leuke prijzen te winnen. Overigens komen alle teams die zondag in actie, dus ook bezoekers van andere wedstrijden bezoeken zijn na afloop van harte welkom in het clubhuis.

Rad van Avontuur
Het Rad van Avontuur draait vanaf 12.30 tot 18.30 uur. Je koopt de loten, wint prijzen en steunt tevens de supportersclub, die zich op haar beurt weer inzet voor Herpinia. Dus behalve dat het een gezellig samenzijn is, helpt het Lentefestijn ook de club. Het bestuur van supportersclub hoopt op een grote opkomst. De dag zou natuurlijk helemaal perfect zijn als de weergoden meewerken en de teams van Herpinia de nodige punten bij elkaar voetballen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties