Herpen

Solisten bij Saturday Night At The Movies & More in Herpen

Door Marcel van Brakel van Muziekvereniging St. Hubertus Herpen

HERPEN - Zaterdagavond 23 november is er in de theaterzaal van dorpshuis ’t Slotje in Herpen de voorstelling Saturday Night At The Movies & More. Een filmconcert, georganiseerd door muziekvereniging Sint Hubertus Herpen, dat vergelijkbaar is met het filmconcert in 2016. Maar dan meer.

Wederom wordt het een voorstelling waarbij spectaculaire filmfragmenten van beroemde films gedraaid gaan worden. Daarbij zorgt Sint Hubertus, in samenwerking met diverse gastartiesten, voor de muzikale omlijsting. Unieke filmfragmenten die speciaal voor deze voorstelling zijn samengesteld. Zodanig, dat ze perfect combineren met de muziek die tegelijkertijd live gespeeld wordt.

Bij een aantal nummers is er een grote rol weggelegd voor de solisten en één daarvan is Kees van Vliet (foto). Als dirigent van opleidingsorkest ToetTie (OBK Ravenstein & Sint Hubertus Herpen) is Kees zeer betrokken bij de muziekvereniging. Daarnaast heeft hij jarenlang de jeugdopleiding van de blaasmuzikanten verzorgd, is hij kartrekker bij de organisatie van het jaarlijks open podium voor muzikanten en speelt hij regelmatig mee tijdens optredens van de Brassband. Ruim 27 jaar was hij beroepsmuzikant bij het orkest van de Koninklijke Luchtmacht en speelde daar op de hoorn. Op veel plekken speelde Kees met dit orkest maar tot een solo met Brassband Sint Hubertus in zijn eigen woonplaats Herpen kwam het tot dusverre nooit. Daar komt nu verandering in. Op zijn geliefde hoorn speelt hij de solo bij het nummer Moon River.

Maar er zijn die avond nog meer solisten. Naast indrukwekkende solo’s, schitterende filmfragmenten, muzikale hoogstandjes, een prachtige theaterzaal en de lekkere popcorn, zijn er nog veel meer redenen te noemen om naar ’Saturday Night At The Movies & More’ te gaan. Entreekaarten à 12,50 per stuk zijn vanaf zaterdag 12 oktober te koop bij warenhuis Ad van den Oever in Herpen of via www.sinthubertusherpen.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties