Herpen

SEC gaat on Tour in Herpen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN/OSS - Vanaf 24 augustus gaan de combinatiefunctionarissen van het Sport Expertise Centrum (SEC) op reis door de gemeente Oss. Samen met de combinatiefunctionaris reist ook een koffer mee met de activiteiten. Met SEC on Tour wil het SEC zoveel mogelijk jeugd en jongeren uitdagen om na schooltijd te bewegen.

SEC on Tour bestaat steeds uit een blok van vier weken waarbij één of meerdere thema’s centraal staan en waarbij de samenwerking met partners van het Osse Sportakkoord gezocht wordt. "In het eerste blok werken we samen met Dunes Games, Herpinia en Ulysses", laat het SEC weten. "In een blok wordt op 5 verschillende locaties wekelijks bewogen. Het eerste blok staat in het teken van de Liberation Bootcamp en Voetbal Sport & Spel. De activiteiten zijn voor jeugd en jongeren tot en met 18 jaar en zijn gratis te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. Ben je benieuwd waar de koffer naar toe gaat? Bekijk het volledige programma op de website van het SEC."

Liberation Bootcamp
Tijdens de Liberation Bootcamp worden de deelnemers op ludieke wijze getraind tot een echte soldaat. Zo wordt onder andere een tijgerbaan afgelegd en een verdedigingslinie gebouwd. "Ook werken we aan kracht en conditie. Bij het pijl en boog schieten staat de techniek centraal. De oefeningen kunnen worden aangepast op elk leeftijdsniveau."

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties