Herpen

Queen-tribute bij Thekes Herpen op 27 december

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


HERPEN – Zaal Thekes in Herpen staat vrijdagavond 27 december volledig in het teken van de legendarische Engelse band Queen. De Italiaanse Queen-tributeband Vipers verzorgt een avondvullend optreden, waarbij alle grote hits van de band de revue passeren. Tickets kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.thekes.nl. 

Met meer dan duizend live optredens achter de rug verovert de Italiaanse Queen tribute band Vipers Europa in sneltreinvaart. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury.
De leden van Vipers weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door nadruk te leggen op de kracht van de muziek, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden

Na optredens op festivals als Bospop, Paaspop, Huntenpop en Tributeland staat deze Italiaanse band te trappelen om ook Thekes in Herpen plat te spelen. Een groot feest der herkenning!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties