Herpen

Pop-up Restaurant Oss op boerderij in Herpen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Op woensdag 6 juni houdt Klasseboeren Oss speciaal voor leerkrachten, leerlingen en boeren een evenement dat in het teken staat van Belevend Leren. Deze activiteiten is onderdeel van de campagne We Are Food, waarbij in juni het thema ‘de Gezonde School’ centraal staat.

Tijdens Restaurant Oss ‘The Special Edition’ leren leerlingen én boeren uit Oss samen over het voedsel uit de eigen regio en van daarbuiten. De Klasseboeren uit Oss presenteren een menukaart met regionale en lokale producten. Vervolgens helpt oud-Mastercheffinalist Naresh Ramdjas (foto) de leerlingen om deze heerlijke producten om te toveren tot een lunch.

Wilma Zonnenberg, melkveehoudster in Herpen is de gastvrouw van Restaurant Oss: “Het is fantastisch om leerlingen met al hun zintuigen te laten beleven waar hun voedsel vandaan komt. We hebben Restaurant Oss samen met de gemeente Oss opgestart, die voedseleducatie net zoals wij heel erg belangrijk vinden. Zonder hen hadden we het afgelopen jaar nooit vijftig klassen een Restaurant Oss beleving aan kunnen bieden.”

Woensdag 6 juni van 10 tot 12.30 uur bij Melkveebedrijf Zonnenberg, Wooijstraat 1 in Herpen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties