Herpen

Op zaterdag 14 en zondag 15 juli

Pleinfeest bij Thekes Herpen met Baby Blue en Hollandse sterren

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN – Het jaarlijkse Pleinfeest bij Thekes in Herpen staat zaterdag 14 en zondag 15 juli weer bol van de artiesten. Zaterdagavond vanaf 20 uur zorgen de bekende formatie Baby Blue en DJ Sonny voor de muziek, terwijl de zondag vanaf 15 uur volledig in het teken staat van het evenement Hollandse Sterren op het Plein. Onder meer Henk Bernard, John West en Sieneke maken dan hun opwachting.

Hollandse Sterren op het plein.

Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten en van supportshows voor de Dijk, BZB en Golden Earring tot festivals als 7th Sunday.
Baby Blue is een aanstekelijke band. De brede en zeer toegankelijke muziekkeuze vliegt je in een hoog tempo om de oren en is voor alle leeftijden. Pop, rock-’n-roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen. Een optreden van Baby Blue is gegarandeerd een feest.

Tickets voor het optreden van Baby Blue kosten 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.thekes.nl. 

Hollandse Sterren op het Plein
Op zondag 15 juli treedt een scala aan artiesten op tijdens Hollandse Sterren op het Plein. Vanaf 15 uur trakteren Henk Bernard, John West, Sieneke, Jeffrey Heesen en Lytse Hille het publiek op de beste Nederlandstalige liederen. Ook discotheek Van Gogh levert haar muzikale bijdrage aan dit ouderwets gezellige festijn.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop via www.thekes.nl of 15 euro aan de deur. Voor een combiticket voor zowel de zaterdag als de zondag betaal je 15 euro. 

Baby Blue.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties