Herpen

'Het gaat super tot nu toe'

Pan & Zo: sfeervol tafelen

in bosgebied Herperduin

Door De redactie

HERPEN - Midden in het prachtige bosgebied Herperduin opende dit najaar Pan & Zo de deuren voor het publiek. Sindsdien mag het pannenkoekenrestaurant van Mark Loeffen en Herman Vissers zich verheugen op een grote toeloop van gasten. "Het gaat super tot nu toe", vertellen de twee enthousiast.

Herman Vissers (links) en Mark Loeffen in restaurant Pan & Zo.

De stijlvolle inrichting van Pan & Zo sluit naadloos aan op de bosrijke omgeving van Herperduin. In het interieur is veel hout gebruikt wat in combinatie met andere natuurlijke materialen en elementen zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling. "Huiselijk, gemoedelijk en laagdrempelig, dat is de sfeer die we wilden creëren", geven Mark en Herman aan. "Iedereen moet zich thuisvoelen bij Pan & Zo." Dat laatste lijkt zeker het geval, want sinds de opening op 13 oktober wisten al veel mensen de weg naar het restaurant te vinden. "Het loopt boven verwachting goed. De reacties zijn erg positief en we hebben veel terugkerende gasten. Dat is natuurlijk een goed teken."

Meer dan alleen pannenkoeken
Ook over de naam Pan & Zo hebben de twee horecaondernemers goed nagedacht. "We serveren meer dan alleen heerlijk ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Zo staan er ook twee vleesgerechten, een visgerecht en een vegetarisch gerecht op de menukaart. Behalve voor het diner kunnen mensen hier ook terecht voor de lunch, een kop koffie met gebak of een gezellige borrel na een wandeling in het bos. We zijn zeven dagen per week van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds geopend."

(Bedrijfs)feesten en recepties
Pan & Zo is niet alleen een sfeervolle, maar ook een erg veelzijdige horecalocatie. Het restaurant, dat in twee gedeelten op te splitsen is, leent zich ook bij uitstek voor het organiseren van (bedrijfs)feesten, recepties en condoleances/koffietafels. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Verder beschikt Pan & Zo over een ruim, deels overdekt terras.

Pan & Zo is gelegen aan de Schaijkseweg 10 in Herpen. Het restaurant is iedere dag geopend vanaf 10 uur. Bel voor meer informatie of reserveringen naar 0486-416689 of kijk op www.panenzo.com.

In het stijlvolle interieur zijn veel natuurlijke materialen gebruikt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties