Herpen

Woensdag 17 april om 14 uur

Osje opent eigen sportroute door Herperduin

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN/BERGHEM - Osje, de mascotte van de gemeente Oss, heeft een eigen sportroute in de bossen van Herperduin gekregen. Alle kinderen zijn welkom op het openingsfeest. Dat wordt woensdag 17 april om 14 uur gehouden bij het Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem. Wethouder Kees van Geffen, boswachter Jorn Martens en twee spelers van TOP Oss lopen samen met de kinderen het eerste rondje.

Tijdens deze route krijg je allerlei leuke en sportieve opdrachten. Heb je de hele route gelopen? Dan staan er bij het Openluchttheater Hoessenbosch gezonde hapjes voor je klaar en kun je meedoen aan allerlei sportieve activiteiten. Het feest duurt tot 16 uur.

Klauterwoud
De Osje Sport Route begint en eindigt bij natuurspeeltuin Het Klauterwoud aan de Hoessenboslaan 51 in Berghem. De route is 1,5 kilometer lang. Op de route staan paaltjes met nummers in het bos om niet te verdwalen. Bij ieder nummer hoort een leuke opdracht of een interessant feitje. In het midden van de route kom je uit bij het Ganzenven in Herperduin, daar is een mooie picknickplaats met een uitkijktoren gemaakt. Kijk voor meer informatie en de routekaart op www.datisoss.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties