Herpen

Open Podium Herpen met muzikale talenten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Zondagochtend 30 juni om 11 uur houdt muziekvereniging Sint Hubertus weer het jaarlijkse open podium in dorpshuis ’t Slotje in Herpen. Ben je muzikant (in opleiding) en wil je deelnemen? Dat kan. Iedereen die muziek maakt – ongeacht de leeftijd - kan meedoen. Solo of met een groepje. Speel je bijvoorbeeld piano, klarinet, gitaar of dwarsfluit, of welk instrument dan ook, je bent van harte welkom. Mocht je er nog bij willen zingen? Ook dat kan.

Vanuit de muziekvereniging worden de leerlingen van de opleiding gestimuleerd een optreden te verzorgen. Dit is onderdeel van de opleiding. Op deze manier kunnen zij ervaring opdoen en tevens aan het publiek laten horen wat hun vorderingen zijn op hun blaas- of slagwerkinstrument.

Wil je meedoen aan het open podium? Geef je dan op bij Kees van Vliet via 06-22884988 of vlietvankees@home.nl.  Heb je belangstelling om te komen kijken en luisteren naar de optredens van de muzikale talenten? Kom dan zondagmorgen 30 juni naar ’t Slotje. De entree is gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties