Herpen

Ons Klupke Herpen dankbaar voor Gluurpietjesactie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Ons Klupke in Herpen kreeg woensdag een cheque ter waarde van ruim 600 euro overhandigd naar aanleiding van de Gluurpietjesactie.

"Het begon in oktober als een kleine actie door Els Rooijakkers uit Uden", vertelt Sientje van Hal namens Ons Klupke. "Marielle Markeze heeft de actie voortgezet samen met Nicole Vizithum en het groeide uit tot een landelijke actie, heel bijzonder. Dit om de kinderen een speurtocht te kunnen laten lopen, net zoals met de eerdere berenactie. Maar nu geen beer voor het raam, maar een gluurpietje, heel leuk in Sinterklaastijd."
De gluurpietjes werden voor 3 euro verkocht en daarvan was 1 euro voor Ons Klupke.

Woensdag was de uitreiking van de cheque in het klein Slotje in Herpen. Peter Schamp en Martine van Boekel, beiden lid van Ons Klupke, een vereniging voor mensen met een beperking, mochten de cheque onthullen. Sientje: "Het was een prachtig bedrag van maar liefst 606,25 euro. Het was een feestelijke bijeenkomst, Mariëlle had bij bakker Sanders in Herpen een taart besteld. Toen die hoorde waar het voor was, werd deze meteen enthousiast gesponsord. Ons Klupke is superblij met deze gift. Voor ons is het niet mogelijk om in Coronatijd onze activiteiten weer op te starten, want de anderhalve meter is lastig. Deze hele coronaperiode hebben we niets kunnen doen dan een presentje aanbieden aan onze leden. Van deze schenking gaan we met een groep vrijwilligers bij al onze leden een kerstcadeautje brengen. Dit ook om contact en binding te houden met onze leden. Heel erg bedankt voor deze bijzondere actie!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties