Herpen

Open dag in Week van Zorg en Welzijn

Loop donderdag 14 maart binnen bij Bloesem Theehuis Herpen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Bloesem Theehuis in Herpen houdt donderdag 14 maart een open dag in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Kom langs voor een kop thee, koffie en iets lekkers uit eigen keuken. Er zijn rondleidingen om 10.30 en 14 uur. Ook voor regulier bezoek is het theehuis gewoon geopend.

Bloesem Theehuis is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. Het theehuis heeft verschillende zorgvuldig geselecteerde theesoorten en allerlei lekkernijen uit eigen keuken. Bloesem is daarnaast een mooie werkplek voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Medewerkers helpen in de keuken en bediening, verpakken thee en stellen cadeau- en kerstpakketten samen. Sommigen van hen werken in de facilitaire dienst en bieden ondersteuning aan regionale bedrijven en instellingen.

De open dag vindt plaats op donderdag 14 maart van 10 tot 16 uur. Bloesem Theehuis is te vinden aan de Wooijstraat 4a in Herpen. Kijk eens op www.bloesemtheehuis.nl. Ook andere locaties van Pluryn doen mee aan de Week van Zorg en Welzijn. Kijk voor een overzicht op www.pluryn.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties