Herpen

Kriekeput Herpen is een van startpunten

Lenterondjes: fiets en wandel mee met de ANWB vanaf een Brabantse Natuurpoort

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Brabant is klaar voor de lente. Zondag 14 april worden vanuit vier Brabantse Natuurpoorten verspreid over de hele provincie ANWB fiets- en wandelroutes aangeboden. Iedereen is tussen 10 uur en 16 uur welkom hieraan mee te doen. Tijdens deze dag is er bij de Natuurpoorten voor jong en oud nog veel meer te beleven. Een van de startpunten is Paviljoen De Kriekeput aan de Schaijkseweg 3a in Herpen.

Natuurpoort De Kriekeput is een goede startplek voor een wandeling of fietstocht is. Er is een prachtig speelbos met speeltuin (Herperduin) voor kinderen langs de route, je kunt er lekker mountainbiken en er staat veel lekkers op de menukaart. In deze bosrijke omgeving zijn twee fijne routes uitgezet: een fietsroute van circa dertig kilometer en een wandelroute van ongeveer vijf kilometer. Je kunt de routes starten vanaf 10 uur bij de gele ANWB-tent voor de horecazaak. Vrijwilligers helpen je verder. Om 11 uur starten er begeleide tochten. Ben je voor 16 uur terug en heb je je van tevoren via de site ingeschreven? Dan ontvang je een leuke exclusieve pin.

De overige locaties die meedoen zijn Stayokay in Bergen op Zoom (Boslustweg 1), De Biesbosch-Vissershang in Hank (Vissershang 2) en Roovertsche Leij in Goirle (Gorps Baantje 1). Meer informatie en aanmelden via www.anwb.nl/lenterondjes.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties