Herpen

Week van Zorg en Welzijn

Kom kijken bij Bloesem Theehuis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Bloesem Theehuis in Herpen houdt dinsdag 13 en donderdag 15 maart inloopdagen, in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Bezoekers worden verwelkomd met een kopje bloesemthee en iets lekkers uit de keuken. Er zijn rondleidingen om 11 en 14 uur. Mensen die belangstelling hebben voor een baan in de zorg, kunnen hun vragen kwijt bij een recruiter van Pluryn. Het theehuis is tijdens de inloopdagen gewoon geopend.

Bloesem Theehuis is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. Het theehuis heeft verschillende zorgvuldig geselecteerde theesoorten en allerlei lekkernijen uit eigen keuken. Ook kunnen mensen terecht voor verrassende (thee)cadeaus. De gastenruimte is zeer geschikt voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten.
Bloesem is daarnaast een mooie werkplek voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Medewerkers helpen in de keuken en bediening, verpakken thee en stellen cadeau- en kerstpakketten samen. Sommigen van hen werken in de facilitaire dienst en bieden ook ondersteuning aan bedrijven en instellingen in de omgeving.

Bloesem Theehuis is te vinden aan de Wooijstraat 4a in Herpen. Kijk ook op www.bloesemtheehuis.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties