Herpen

Kerstviering 2.0 met Brassband Sint Hubertus op tweede kerstdag

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Traditiegetrouw verzorgt Brassband Sint Hubertus Herpen de muziek tijdens de heilige mis op tweede kerstdag. Een muzikale kerstviering in de Sint Sebastianuskerk in Herpen, met vele bezoekers en toepasselijke muziek. Inclusief enkele traditionele kerstliederen, waarbij de bezoekers kunnen meezingen.

Dit jaar doet de Brassband er een schepje bovenop. Naast de (meezing)kerstliederen staat er ook een tweetal prachtige solo’s op het programma die passen bij de sfeer van Kerst. Deze worden gespeeld door Sanne Giezen (op Cornet) en Charl Bueters (op Euphonium). Ook kan men gaan genieten van Solozang. Douwe Schoenmakers uit Overlangel zingt een aantal nummers onder begeleiding van de Brassband.

Echt anders dus dan andere jaren, vandaar kerstviering 2.0 voor Sint Hubertus. Tijdens de repetities zijn er al vele kippenvelmomenten geweest, dus dat belooft wat voor de uitvoering tijdens de heilige mis op woensdag 26 december, tweede kerstdag. Aanvang is om 11 uur in de Sint Sebastianus Kerk in Herpen. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties