Kerkdorpen Herpen

Stichting Kringloop Overlangel gaat 5000 euro aan goede doelen geven

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OVERLANGEL - De stichting Kringloop Overlangel gaat 5000 euro weggeven aan goede doelen. Deze kunnen zich hiervoor aanmelden.

Omdat de kringloopwinkel in Overlangel overspoeld is met aangeleverde spullen en mede daardoor goed verkoopt, is er flink winst gemaakt. "Daar zijn we erg trots op", zegt voorzitter Albert Bakker. "Omdat wij een stichting zijn die het niet om het geld te doen is, hebben we besloten de opbrengst te verdelen."

Gekozen is om een of meerdere goede doelen te verblijden met een geldbedrag. Deze kunnen zich aanmelden, begin volgend jaar wordt bekendgemaakt wie de gelukkigen zijn. "Wij maken met het bestuur en de vrijwilligers van de kringloop een keuze uit de aanmeldingen", geeft Albert Bakker aan.

De kringloop in Overlangel is er voor het vierde jaar. Bakker is er trots op dat de winkel zo goed draait. "Daardoor kunnen we de prijzen laag houden en hebben we regelmatig acties waarbij spullen nóg goedkoper zijn. Dat gebeurt allemaal in een heel gemoedelijke sfeer, daarin onderscheiden we ons. De koffie staat altijd klaar, de vrijwilligers hebben er plezier in en stralen dat uit; daardoor is het altijd gezellig."

Albert Bakker wil ook graag een gerucht de wereld uithelpen: de kringloopwinkel in Overlangel gaat niet sluiten. "Het is zo dat we weggaan uit het voormalige schoolgebouw omdat de eigenaar, de parochie, andere plannen met het pand heeft. Maar wij zullen er nog tot eind 2019 gevestigd zijn. Achter de schermen zijn we druk bezig met een nieuwe locatie."

Organisaties die zich willen aanmelden voor de goede doelen-actie kunnen dat doen via: kringloopoverlangel@outlook.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties