Kerkdorpen Herpen

Maasdijk afgesloten van Velp en Keent tot Oijen (update)

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De Maasdijk is vanaf zaterdag 17 juli afgesloten voor verkeer en bezoek. De dijk is niet toegankelijk van Velp tot en met Oijen, zodat waterschap Aa en Maas de dijk kan inspecteren. De gemeente Landerd laat bijvoorbeeld weten dat je niet vanaf De Steeg in Reek de dijk op kan rijden. Mensen worden opgeroepen om vooral niet naar de dijk te komen. De afsluiting is naar verwachting voor twee à drie dagen.

Komend weekend verwacht het waterschap de hoogste waterstand. Waarschijnlijk is dit rond zaterdagavond. Komende dagen zijn er ook andere afsluitingen, onder meer de Loswal in Ravenstein. Verschillende pontjes zullen niet varen. Wil je weten of je gebruik kunt maken van de pontjes? Kijk op www.uiterwaarde.nl voor meer informatie en alternatieve routes.

Meer informatie
Het is goed mogelijk om op de hoogte te blijven van de waterstanden zonder dat zelf naar de Maas toe te gaan. Rijkswaterstaat en Waterschap Aa en Maas zetten de laatste stand van zaken op hun sociale media. Ook geven ze een doorkijk naar alle werkzaamheden die zij uitvoeren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties