Kerkdorpen Herpen

Laatste strohalm Achilles Reek in thuisduel tegen Milheezer Boys

OKSV promoveert naar vierde klasse via nacompetitie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OVERLANGEL - OKSV komt volgend seizoen uit in de vierde klasse. De voetbalclub uit Overlangel wist via de nacompetitie te promoveren. Zondag 21 mei eindigde de eerste wedstrijd in een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Milheezer Boys. Een week later werd thuis afgerekend met Achilles Reek door een 3-2 overwinning.

OKSV komt al vroeg op voorsprong na slecht uitverdedigen door Achilles Reek. Het is Rick Reijs die de bal binnen werkt. De gasten dringen daarna steeds meer aan, maar tot aan de rust weet Frank Vos zijn doel schoon te houden. In de zeventigste minuut verschalkt de Reekse aanvaller Bas Linders de keeper alsnog: 1-1.
Achilles gaat op jacht naar de winnende treffer, maar het is Paul Sweep van de tegenpartij die de wedstrijd in een paar minuten beslist door twee keer uit een counter te scoren. Vlak voor tijd maakt Linders er met zijn tweede goal nog 3-2 van. Vrij snel daarna fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en is het feest in Overlangel.

Achilles Reek, dat vorig seizoen via de nacompetitie naar de vierde klasse promoveerde, vecht nu voor lijfsbehoud. Daarvoor heeft de ploeg nog één kans. Er moet dan maandag 5 juni - tweede pinksterdag - thuis gewonnen worden van Milheezer Boys. Bij een gelijkspel of verlies valt het doek. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark aan de Mgr. Suijsstraat 35.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties