Kerkdorpen Herpen

OKSV neemt afscheid van Fred Donkers en stelt twee interim-trainers aan (update)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OVERLANGEL - OKSV en trainer Fred Donkers (foto) gaan per 1 oktober uit elkaar. Donkers ging aan het begin van het seizoen 2019-2020 aan de slag als oefenmeester bij de Overlangelse voetbalvereniging en maakte een goede start met het eerste elftal. "Na een wat mindere periode en de coronastop is gebleken dat de selectie een andere behoefte had dan deze trainer kon invullen", laat OKSV weten op haar website. "De aanloop en start van het huidige seizoen is vanuit meerdere kanten gezien teleurstellend verlopen, waarop we besloten hebben uit elkaar te gaan."

OKSV vult de vacature tijdelijk in met twee interim-trainers: Dirk-Jan Manders en Jeroen Ermers. De twee oud-voetballers geven invulling aan de trainingen. "Dirk-Jan neemt de wedstrijdbegeleiding op zich samen met de huidige leiders Gerwin en Sjaak." Binnenkort plaatst OKSV een vacature voor een lange-termijninvulling van het trainerschap.
"Beiden zijn echte clubmannen en decennia lang actief binnen de vereniging. Zo is Jeroen dit seizoen gestart als keeperstrainer van de selectie. Dirk-Jan heeft enkele jaren geleden het eerste elftal van OKSV als hoofdtrainer drie seizoenen onder zijn hoede gehad."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties