Kerkdorpen Herpen

Oeverloos Theaterroute zoekt vrijwilligers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

KEENT - In Keent vindt van 9 tot en met 12 september Oeverloos Theaterroute plaats. Bezoekers leggen een bijzonder mooie wandelroute af. De theaterbeleving komt steeds dichterbij en de organisatie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het evenement in goede banen te leiden.

Er wordt hulp gezocht in allerlei soorten en maten. Van hand- en spandiensten en hulp backstage tot het begeleiden van de bezoekers. Iedereen die zich wil aanmelden kan contact opnemen door een mailtje te sturen naar productie@osscultureel.nl

Coronaproof
Oeverloos Theaterroute is zeer geschikt om flexibel mee te bewegen met de maatregelen omtrent het coronavirus. Tijdens de voorstellingen in de buitenlucht is er voor iedereen alle ruimte om zich te houden aan de op dat moment geldende maatregelen.

Lokaal talent
Iedere twee jaar vindt Oeverloos Theaterroute plaats op een andere plek langs de dijken van de maas, die meer dan veertig kilometer lang door de gemeente Oss loopt. De theaterbeleving is voor jong en oud en zet zich in voor lokaal cultureel talent. Oeverloos is geïnspireerd op lokale verhalen die op verschillende plekken worden uitgebeeld door toneel, muziek, dans en beeldende kunst. Het verhaal van de route staat dit jaar in het teken van Keent, waar de inwoners leven met de voortdurende dreiging van water. Na afloop van de route kunnen bezoekers, onder het genot van een drankje en plaatselijk hapje, genieten van de optredens van regionale talenten en een expositie van Keentse kunstenaars.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties