Kerkdorpen Herpen

'Geniet van de gastvrijheid… aan beide kanten van de Maas'

Nieuwe fietsknooppuntenkaart Noordoost-Brabant gepresenteerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

KEENT/MAASHORST – De Fietsknooppuntenkaart Noordoost-Brabant en Land van Maas en Waal is vrijdag 6 juli in Keent uitgereikt aan de wethouders Peter van Boekel en Johan van der Schoot bij stichting Taurus. De 60.000 fietskaarten zijn gratis verkrijgbaar bij leden van de vijf vrijetijdsondernemersorganisaties in Uden, Landerd, Oss en Bernheze.

De formele overdracht door de betrokken partijen: Stichting Maasmeanders, Maashorst Betrokken Ondernemers, de Maashorstboeren, Het Verrassende Platteland van Cuijk en de Toeristische Recreatieve Vereniging Bernheze, aan Osse wethouder van der Schoot en wethouder van Boekel uit Bernheze, werd georganiseerd bij infocentrum Stichting Taurus in Keent. Ook de provinciale consul Jos van Erp van Koninklijke toeristenbond ANWB was aanwezig.

Bijzondere samenwerking
De aanwezigen waren allemaal enthousiast over het regionale samenwerkingsinitiatief. Bestuursondersteuner van de Maesmeanders, Wim Hoezen vertelde in zijn openingswoord over het enthousiasme waarin de samenwerking ontstaan is. Het initiatief is ontstaan uit de contacten die de Maasmeanders en Maashorst betrokken Ondernemers al met elkaar hadden. Samen hebben ze de andere recreatieve & vrije tijdsverenigingen benaderd. Een fietskaart van een groot gebied waar zo’n 300 ondernemers opstaan, informatie over de verschillende gebieden op de kaart en duidelijke knooppuntfietsroutes. De fietskaarten die op dit moment rondgebracht worden in alle Maashorstgemeente vind gretig aftrek.

Leer het gebied kennen
Tientallen overnachtingsadressen, horecagelegenheden, kunst en cultuur, outdoor, et cetera, staan vermeld op de kaart. De fietsknooppuntenkaart bestrijkt een groot gebied met een diversiteit die een bezoek voor meerdere dagen interessant maakt. De fietsroutes stoppen niet bij de Maas, de vele pontjes maken een tocht naar de Gelderse zijde van Maas. De 60.000 fietskaarten zijn gratis verkrijgbaar bij leden van de vijf organisaties.

Meer informatie op www.maashorst-betrokken-ondernemers.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties