Kerkdorpen Herpen

Zondag 25 augustus vanaf vier locaties

Maashorst Op díe Fiets; ben jij ook weer van de partij?

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Met de zomer in volle gang is het tijd voor een nieuwe editie van Maashorst Op díe Fiets. Het evenement gaat zondag 25 augustus om 9 uur van start. De bijzondere fietstocht voert wederom langs een aantal bijzondere locaties en interessante activiteiten, gefaciliteerd door Maashorst Ondernemers. Een startbewijs kost 5 euro en is in de voorverkoop via www.maashorst-events.nl verkrijgbaar, maar op de dag zelf ook aan de kassa op de vier startlocaties.

Deelname voorziet je van een fietskaart met de route, de deelnemende partijen, een polsbandje wat voor extraatjes zorgt en natuurlijk een onderhoudende actieve dag. Met een stempelkaartactie zijn er Maashorst-arrangementen te winnen. Naast indrukwekkende demonstraties bij Maashorst Ondernemers, fiets je ook dit jaar weer door de prachtige natuur van het OERgebied van Brabant; de Maashorst en dwars door een stal.

Startplekken
Kies een van de volgende startlocaties: Wilskracht Stadsbrouwerij en Molen De Nijverheid in Ravenstein, Roompot Vakantiepark in Schaijk, De Pannekoekenbakker in Zeeland en Informatiecentrum Brabants Landschap in Keent. Ook na een voorinschrijving, kun je de dag zelf nog bepalen waar je gaat starten met je startbewijs.
De volledig uitgepijlde fietstocht van 45 kilometer heeft als verrassingselement dat het voor elke leeftijd onderweg genieten is van de mooie natuur en de dieren die in dit unieke gebied leven, als ook de actie en demonstraties die er zijn. Aan de route zetten de Maashorst Ondernemers de deuren van hun bedrijf open, voor een hapje of drankje.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties