Kerkdorpen Herpen

Nader Bekeken door Janny de Best van High Care 3000

De praktijk is weer open!

Door Janny de Best van High Care 3000 B.V. Therapiecentrum

We mogen weer! Fijn dat we na 2,5 maand onze deuren weer mogen openen. Uiteraard Coronaproof, aangezien het Covid-19 virus nog steeds actief is. Wij hebben de noodzakelijke maatregelen getroffen om de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze te kunnen hervatten en uitvoeren. Dat wil zeggen dat de therapeute en patiënt een mondkapje dragen, dat u een lege wachtkamer aantreft en dat wij gezien en ongezien heel veel desinfecteren. Bij binnenkomst ziet u alle maatregelen nog op een rijtje.

De maandelijkse lezingen kunnen we jammer genoeg nog niet opstarten, de ruimte is te klein om op anderhalve meter afstand te blijven. We hopen dat dit in het najaar wel weer kan, we houden u uiteraard op de hoogte.

Het gratis spreekuur op maandag is gelukkig wel weer gestart. Maar wat houdt dat spreekuur in? Het spreekuur is voor mensen de nog niet bekend zijn met onze praktijk. Tijdens dit spreekuur nemen we de tijd om uw bloed onder de microscoop (Levend Bloed Analyse) te bekijken en dit met u te bespreken. Heeft u interesse dan adviseren we u om eerst een afspraak te maken. Dit om drukte en een volle wachtkamer te voorkomen. Momenteel zien we veel mensen in de praktijk met restklachten van Corona. Dat varieert van vermoeidheid tot luchtgebrek, verlies van conditie, slecht slapen, hoofdpijn en smaakverlies.

Levend Bloed Analyse biedt een hele andere kijk op bloed met veelal verrassende uitkomsten. Door middel van een vingerprik nemen wij een druppeltje bloed af en analyseren wij uw druppel bloed onder de microscoop, u kijkt zelf ook mee op een aangesloten beeldscherm. Wat een standaard bloedonderzoek niet laat zien, kan wel aan het licht komen bij Levend Bloed Analyse.

Vaccinaties
We krijgen veel vragen over de vaccinaties, wat moet ik doen, zal ik de spuit wel gaan halen, welke vaccinatie is het beste, ga zo maar door. Wij kunnen en mogen u niet adviseren hierin, dat is echt uw eigen beslissing. Wat we wel adviseren is: zorg dat u in een goede conditie bent als u gaat vaccineren. Bent u niet fit of heeft u milde klachten, stel het dan even uit. Verder kunt u extra goed water drinken en een paar dagen extra vitamine C en D nemen. Het immuunsysteem moet extra hard werken na een vaccinatie, neem wat extra rust en kruip vroeg onder de wol. Extra groente, eens een vegetarisch dagje en geen zoete melkproducten kan ook helpen. Verder kunt u nog een halve citroen uitpersen, warm water erbij en dit voor het ontbijt opdrinken. En vergeet de eetlepel lijnzaadolie niet, er gebeurt dan een klein wondertje in het lijf.

Blijf gezond en als u ons nodig heeft, WE ZIJN ER!

Janny de Best
High Care 3000

Loonsestraat 17 Neerloon
0486-416530 - Info@info@highcare.nl 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties