Herpen

Ons Klupke Herpen bezoekt 't Gulden Schot

Door Liza van Schijndel van Ons Klupke

HERPEN - De leden van Ons Klupke mochten vrijdag 15 februari een kijkje nemen bij schietvereniging 't Gulden Schot in Herpen. Ze werden welkom geheten door Tom van Leeuwen. Na het welkomstwoordje mochten we zelf schieten. Eerst moesten ze een kaart met daarop de 'roos' ophalen. De namen werden erop gezet, zodat later de punten geteld konden worden. In het begin was het best spannend en moeilijk, maar door de geduldige uitleg van de leden van 't Gulden Schot, lukte het iedereen om de roos te raken.

Iedereen was zo enthousiast, dat er nog voor een tweede en zelfs derde ronde gegaan werd. Aan het eind was het nog spannend, want er waren twee winnaars: Luuk en Mariska. Om toch tot één winnaar te komen, was er nog een wedstrijdje tussen de twee finalisten. Mariska werd uiteindelijk de trotse winnares. De deelnemers hebben allemaal ontzettend genoten. Het was een geweldige avond.

Ons Klupke will de schietvereniging, namens de leden en vrijwilligers, bedanken voor hun gastvrijheid. Ze komen graag nog eens terug.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties