Kerkdorpen Herpen

Wandelen in De Maashorst

10 oktober Pater Vos Tocht Schaijk

Door Secretaris

SCHAIJK - De Schaijkse wandelsportvereniging Ons Genoegen houdt samen met de Stichting Pater Vos India op zaterdag 10 oktober de Pater Vos Tocht, de Herfstwandeltocht in natuurgebied De Maashorst. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 6, 10, 15, 20 en 25 kilometer.

De start is bij café-restaurant Nieuw Schaijk aan de Rijksweg 46 in Schaijk. Starten voor de 25 kilometer kan van 7.30 tot 10 uur, voor de 20 kilometer van 7.30 tot 11 uur, voor de 15 kilomter van 9 tot 13 uur en voor de 10 en 6 kilometer van 9 tot 13 uur. Deelname kost 5 euro per persoon. Onderweg is er een pauzeplaats ingericht bij het Moeschakamp aan de Udensedreef, waar men een consumptie kan gebruiken.
De opbrengst is bestemd voor scholing van arme kinderen in India, speciaal in het gebied waar de Schaijkse missionaris Pater Martien Vos vele jaren heeft gewerkt.

Kijk voor meer informatie over deze wandeling op www.wandel-og.nl. Voor meer informatie over de Stichting Pater Vos India, ga naar www.stichtingpatervosindia.nl.

Dit jaar is het verplicht om gebruik te maken van de voorinschrijving, om je direct in te schrijven klikt u hier (vanaf 23 september online). Leden van de KWBN krijgen een korting van 1 euro op het inschrijfgeld.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Meest gelezen

Laatste reacties