Herpen

In één avond opgeleid worden tot AED-hulpverlener

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - EHBO-vereniging St. Sebastianus houdt op 18 november een AED-cursusavond in het Slotje in Herpen. In slechts één avond leer je de vaardigheden en doe je de benodigde kennis op. De cursus start om 19 uur en eindigt om omstreeks 22.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

In geval van een plotselinge hartstilstand is het AED-apparaat het meest effectieve instrument bij hulpverlening. Een snelle alarmering, reanimatie, defibrillatie en professionele hulp vergroten de overlevingskans van een slachtoffer. In deze opleiding leer je hoe je een hartstilstand herkent, welke handelingen je als eerste uitvoert en waar je extra aandacht aan dient te besteden. Zowel voor je eigen veiligheid als die van het slachtoffer. Je leert vaardigheden waarmee je de vitale levensfuncties van een slachtoffer kunt controleren en veilig stellen. Je oefent reanimatievaardigheden en het deskundig en verantwoord defibrilleren via een AED.
Jaarlijks dien je een herhalingsoefening te volgen voor het up-tot-date houden van je kennis en vaardigheden en behoud van de geldigheid van je certificaat.

Meer inlichtingen en/of deelnemen aan deze avond? Meld je dan bij Tom van Leeuwen, 06-22822934 of Thea van der Velden, 0486-413208.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties