Herpen

Osse bloggers brengen regio in beeld

Hoe goed ken jij het Bij ons om de Hoek?

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Nu de meeste Nederlanders hun vrije tijd in eigen land doorbrengen, brengen elf bloggers de regio Oss op bijzondere wijze in beeld. Vanuit de campagne Bij ons om de Hoek gaan zij op zoek naar het vakantiegevoel in eigen regio. Zij trekken door Oss en omliggende plaatsen, zoals Herpen en Ravenstein, om met eigen ogen te ontdekken wat er allemaal te beleven valt. Op verrassende wijze nemen zij je mee naar bekende en onbekende plekjes in de omgeving.

Uit ruim vijftig aanmeldingen werden elf bloggers geselecteerd. Verschillende mensen in de leeftijd van 11 tot 65 jaar. Ieder met een eigen kijk op de wereld. En dat brengt veel onverwachte en inspirerende reisverslagen. De bloggers zijn allemaal te volgen via www.jetrefthetinoss.nl/bij-ons-om-de-hoek, op facebook.com/TrefhetinOss en instagram.com/TrefhetinOss. Volg al hun ontdekkingen en laat je inspireren. Je hoeft niet per se ver weg om er heerlijk uit te zijn/

Onontdekte en bekende plekjes
De campagne ‘Bij ons om de Hoek’ speelt in op de verwachting dat mensen deze zomer vooral dichtbij huis recreëren. De elf bloggers maken korte verhalen en filmpjes. Daarin brengen ze de onontdekte, maar ook de bekende plekjes dichtbij huis op een creatieve manier in beeld. Want ook over dingen die we al kennen uit onze achtertuin, valt veel nieuws te vertellen. De bloggers zijn onder meer op bezoek geweest bij het Voorhuis in Herpen en het Land van Ravenstein. Verder ging er eentje geocachen in Herpen.

Treft ’t in Oss
Je Treft ’t in Oss is een samenwerking tussen organisaties die actief zijn in de vrijetijdssector en de gemeente Oss. Samen verzamelen zij alle informatie uit de vrijetijdssector op de website www.jetrefthetinoss.nl. Denk hierbij aan routes, tips, ondernemers, attracties en evenementen. Voor veel ondernemers waren afgelopen maanden geen tijd van stilzitten, maar van ontwikkelen. Ze maakten plannen voor de anderhalve meter economie. En de gemeente bedacht samen met hen deze campagne om de vrijetijdssector te ondersteunen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties