Herpen

Herpinia organiseert eerste Oranjefestival gemeente Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar een voetbalvereniging. Om geïnteresseerde jongens en meiden te laten ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, houdt Herpinia op zaterdag 24 april een speciaal Oranjefestival op sportpark Wilgendaal. Het Oranjefestival is toegankelijk voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Ook kinderen die nog geen lid zijn van Herpinia of de KNVB mogen gratis deelnemen aan deze activiteit.

Herpinia is de eerste voetbalvereniging binnen de gemeente Oss die een Oranjefestival organiseert. Samen met tennisvereniging VIP en Stichting Dunes Games wil Herpinia een 'Vitale Vereniging Herpen' realiseren. Daarbij is de doelstelling om zorg te dragen dat alle inwoners van Herpen en omgeving, jong en oud, meer gaan bewegen en sporten. De organisatie van het Oranjefestival past perfect binnen dit uitgangspunt.

Herpinia werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival ook samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij een van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging.

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk en dus mogelijk voor alle kinderen die geïnteresseerd zijn. Op het platform van de KNVB is het evenement te vinden: www.knvb.nl/oranjefestival/herpinia/301. Daar vind je de mogelijkheid om je in te schrijven.

Meer informatie
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Herpinia contact opnemen. Kijk op www.herpinia.nl of neem voor vragen over het Oranjefestival contact op met Timo van Boekel via timovboekel@hotmail.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties