Herpen

Herpinia en VIP werken samen aan vitale vereniging

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Een aantal weken geleden vond de aftrap plaats van het project 'Samenwerken aan de vitale vereniging', een samenwerking tussen voetbalvereniging Herpinia en tennisclub VIP in Herpen. Op 7 en 8 oktober zijn er brainstormavonden in het kader van bovengenoemd project. Deze worden georganiseerd door de besturen van beide verenigingen in samenwerking met het Sport Expertisecentrum. Alle geïnteresseerden zijn welkom om mee te denken en te praten. De avonden zijn op 7 oktober van 20 tot 21.30 uur in het clubhuis van Herpinia en op 8 oktober van 20 tot 21.30 uur in het clubhuis van VIP.

Het tekenen van de intentieovereenkomst door Carla van der Loos (voorzitter VIP) en Ad van der Velden (voorzitter Herpinia).

Vanwege een veranderende maatschappij en de individuele behoefte van mensen staan verenigingen steeds meer onder druk. Zo krijgen verenigingen te maken met (dreigende) terugloop van ledenaantallen, tekorten aan vrijwilligers en onvoldoende financiële middelen. Desondanks hebben verenigingen een belangrijke maatschappelijke rol. Ze zorgen voor verbinding, ontmoeting, (leer)werkplekken en structurele beweegdeelname van mensen. De ambitie van VIP en Herpinia is het samenwerken aan een vitale vereniging waarbij de krachten van beiden gebundeld worden op sportpark de Wilgendaal (Herpinia), maar waarbij de krachten ook op organisatorisch gebied gebundeld worden. Er wordt hierbij tevens nagedacht over het uitbreiden van het sportaanbod op basis van de wensen van leden en/of inwoners van Herpen en omgeving.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties