Herpen

Herpinia 2 wint 32e quizavond supportersclub Herpinia

Door VV Herpinia

HERPEN - Op vrijdag 3 november hield de supportersclub van Herpinia voor de 32e keer de jaarlijkse terugkerende quizavond. Dit jaar deden er maar liefst 18 teams mee waarbij de selectie van Herpinia wederom goed vertegenwoordigd was, Herpinia 5, de veteranen, het jeugd en hoofd bestuur en het supporters damesteam. Een verslag.

Het winnende team.

Maar niet te vergeten de dames van Herpinia, deze kwamen met maar liefst 5 teams naar deze quiz avond. En nadat zij in dit seizoen opnieuw met 1 senioren vrouwen team begonnen zijn laten zij maar eens zien wat een collectief er al aan het broeien is. Gewonnen werd er nog niet maar de dames lieten zich wel degelijk van zich horen! Gezellig toch...

Titelverdedigers verhinderd
Jammer was dat Erwin, Ed en Ton verhinderd waren van Herpinia 4 en zodoende hun titel van het vorige jaar niet konden verdedigen maar niet getreurd, alle teams gingen met goede moed van start!

18 Teams
Met 18 teams was het volle bak in het clubhuis van Herpinia en klokslag 20 uur begon, in het 35e seizoen van de supportersclub, de 32e quizavond. Ronde 1 waren algemene vragen met foto’s waarbij de teams het antwoord moesten raden vanaf het grote TV scherm. Diverse moeilijke vragen zaten er tussen en zodoende werden de 1e verschillen zichtbaar.

In ronde 2 waren er 4 foto’s te zien waarbij muziek gedraaid werd uit de reclame en showbizz wereld. Daaruit moest men de juiste foto kiezen maar dat ging alle teams niet altijd te makkelijk af. Toch werd er door enkele teams een goede score neer gezet.

Hoofdsponsor was Mystery guest
Dit jaar werd de mystery guest bijna door iedereen wel geraden, zij het dat er teams waren die de volle buit binnen haalden (10 punten). De teams stelden hele goede vragen. De mystery guest was de hoofdsponsor van Herpinia, Herman Heurkens.

Daarna waren er vragen over zijn carrière en leven in Herpen en daarin werd hoog gescoord, vooral door zijn zoon Stef die aan deze quiz meedeed! Herman en Gerda waren actieve speler (sters) bij Herpinia en zijn steevaste supporters van de club. Beide maakten jarenlang deel uit van de selectie bij Herpinia! Hun kinderen zijn ook actief, tegenwoordig zijn Herman en Gerda hoofdsponsor bij Herpinia. En dat namens de 5 vestigingen van PROFILE CAR TYRE Service. Een dankbaar applaus en bloemen van supportersclub Herpinia waren er voor deze hele goede mystery guest Herman Heurkens.

Loterij
In de pauze was er weer de bekende loterij en zoals gewoonlijk gingen alle loten van de hand. De 3e prijs, levensmiddelenpakket ging naar Willem van Ras en de 2e prijs, ook een iets groter levensmiddelen pakket was voor Ron Janssen. De hoofdprijs ging dit jaar naar Ad van der Velden, een groot levensmiddelenpakket. Herman verrichtte natuurlijk de loting.

Na de pauze begonnen we met ronde 6 en die ging over de voetbalsport, 5x een goede spelling opschrijven, namen, van top voetballers, zeer moeilijk hoor, daarna top trainers bij de juiste club zetten. En als laatste foto spelers raden met naam en het juiste rugnummer. Heel leuk en men genoot ervan. Jeugdfoto voetballer (sters), sterren en Herpinianen
Ronde 7 Bij deze ronde kregen de teams jeugdfoto’s te zien van topvoetballers, bekende sterren en wat vooral de lachspieren los maakte de jeugdfoto’s van Herpinianen. Jelco Danen, zelf mee spelend, genoot met volle teuge, evenals zijn team genoten maar ook alle deelnemers. Historie en het was genieten geblazen, ook zeker bij de foto’s van Rob en Cindy van het bestuur van supportersclub Herpinia. Waar of niet waar ( ronde 8) was een van de weinige rondes die niet op de 6 televisie af te lezen was, dit ging gewoon nog op A4 papier! Maar niettemin was het heel gaaf met die ronde.

Memoryronde
In de laatste ronde (9) kregen alle teams filmpjes te zien waarop 3 vragen gesteld werden. Er werd nog steeds goed opgelet want er kwam heel veel goede antwoorden uit. Filmpjes van TV, you tube en Herpen zelf, heel mooi spel. Maar tevens de laatste ronde en de jury kon volop aan het tellen.

Uitslag
Na alle uitslagen kon de eindstand bekend gemaakt gaan worden. Om de spanning erin te houden werden de beste 3 achterwege gelaten in het systeem. Tussentijds zorgden Toon, Anita en Gerton voor de nodige drankjes en hapjes onder de gezellige deelnemende teams. Even na elven kwam dan de ontknoping.

1e Plaats; Maarten Hendriks, Frans Jan van de Berg en Stef Heurkens ( Herpinia 2 ) 98 Punten.
2e Plaats; Ivo van Aalst, Tom van Zuijlen en Niels van de Linden (Herpinia 1) 89 Punten
3e Plaats; Nick Vogels, Roy van Thiel en Erwin Raaijmakers ( Herpinia 2 ) 88 Punten

Uit handen van voorzitter Bennie Kuijpers ontvingen zij de enveloppe met de nodige consumptiebonnen, al jarenlang de steevaste 1e prijs. De felicitaties en een daverend applaus van al hun tegenstanders, maar liefst 17 teams, van deze avond.

Afsluiting en dankwoord
Voorzitter van supportersclub Herpinia, Bennie Kuijpers, bedankte daarna het hardwerkende personeel, Toon, Anita en Gert Ton. Daarnaast was er een zeer dankbaar applaus voor alle bestuursleden, Astrid, Antoinette, Rob, Cindy en Bennie voor de organisatie van deze avond die vooral zeer gezellig en sfeervol was verlopen. En dank aan alle deelnemers voor jullie bijdrage en hopelijk zijn ze er volgend jaar allemaal weer! Op naar de 33e kwis avond in 2018. Na afloop was er een gezellig samenzijn nog in het clubhuis en nadien gingen deelnemers, werkende en organisatie tevreden naar huis.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties