Herpen

Herpens gezin maakt zich op voor bijzonder kampeeravontuur

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Een Herpens gezin doet dit jaar mee aan een groot kampeeravontuur: de ACSI FreeLife TestTour. Tijdens deze twee weken durende reis testen Harald van den Boom (35), Dianne van Dijk (32) en hun zoontje Duuc (2) een gloednieuwe trekauto en caravan en ontdekken zij het mooie Catalonië.

Harald, Dianne en Duuc hebben zich aangemeld voor deze vakantiebelevenis en zijn na een selectieavond op het hoofdkantoor van campingspecialist ACSI uitgekozen om als team gezinskampeerders mee te gaan. Zij ondernemen tijdens de reis allerlei leuke familieactiviteiten en reizen met een auto en caravan die daarbij past. Zondag 2 september vertrekken ze naar de Frans-Spaanse grens, waar het avontuur begint.
“De TestTour wordt voor ons de eerste keer waarbij we als gezin gaan kamperen", vertelt Harald. "Voorheen gingen wij met het vliegtuig naar onze vakantiebestemming." Dianne: “We willen graag als gezin gaan kamperen. We gaan weleens op bezoek bij familie op de camping en dan zien we Duuc zo fijn en met veel plezier spelen dat we dachten, dat moeten we uitproberen! De TestTour is daarvoor een superkans.”
Harald en Dianne zijn erg benieuwd naar hun reis. "Omdat het de eerste keer is dat we gaan kamperen met een caravan wordt het echt een ontdekkingsreis voor ons. Hoe verloopt de reis naar Catalonië? Hoe houdt Duuc het vol? Hopelijk wordt het een vakantie waar we nog lang aan zullen terugdenken.”

Volg de belevenissen van Harald, Diannen en Duuc op deze website of op Facebook.


Over de TestTour
Campingspecialist ACSI stuurt dit najaar kampeerders op vakantie om vier nieuwe auto-caravancombinaties te testen in de Spaanse regio Catalonië. Op 1 september gaan vier testteams op pad en volgen zij ieder een programma dat aansluit bij hun interesses. Een cameraploeg en een redactieteam volgen de teams op de voet en leggen hun belevenissen vast. Onderweg zullen de kampeerders het gebruiksgemak van hun auto-caravancombinatie testen. Ook wordt beoordeeld in hoeverre de auto-caravancombinaties bij hun interesses passen. Daarnaast geeft de ACSI FreeLife TestTour een mooi beeld van de veelzijdigheid van de populaire vakantieregio Catalonië.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties