Herpen

Herpen krijgt een eigen theaterzaal

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Thekes Herpen opent zaterdagavond 5 november de deuren van een nieuwe theaterzaal. Saterday Night At The Movies is die avond de spectaculaire voorstelling waarmee deze ‘nieuwe zaal’ in gebruik wordt genomen. Nooit eerder is er in het dorp een vergelijkbare voorstelling te zien geweest. De organisatie is in handen van muziekvereniging St. Hubertus Herpen, die dit jaar 85 jaar bestaat.

Hollywood in Herpen, het moet niet gekker worden. Toch is het zo. Spectaculaire filmfragmenten van beroemde films worden gedraaid en St. Hubertus zorgt samen met diverse gastartiesten voor de muzikale omlijsting. De filmfragmenten zijn speciaal voor deze voorstelling samengesteld. Zodanig, dat ze perfect combineren met de muziek die tegelijkertijd live gespeeld wordt.

Dak eraf
Na deze bijzondere avond wordt de theaterzaal weer in originele staat hersteld. Tenminste, zover dat nog kan. Want de kans is namelijk zeer groot, dat het dak er die avond af gaat. Eén ding staat nu al vast; St. Hubertus schrijft die avond geschiedenis. Wil je daar getuige van zijn? Noteer zaterdag 5 november vast in je agenda. De kaartverkoop start na de zomervakantie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties