Herpen

Goede Doelen Week Herpen-Overlangel-Neerloon-Keent

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - De Goede Doelen Week Herpen/ONK (Overlangel-Neerloon-Keent) organiseert jaarlijks een gezamenlijke collecte voor meerdere erkende goede doelen. Met de opbrengst worden de activiteiten van de doelen ondersteund, zoals wetenschappelijk onderzoek van uiteenlopende ziekten of maatschappelijke activiteiten. De Goede Doelen Week Herpen/ONK wordt gehouden in de week van 13 tot 20 september.

Met de inzet van 130 collectanten wordt in deze week een gezamenlijke collecte gehouden voor 11 erkende goede doelen. De collectanten bezorgen huis aan huis een envelop met informatie over de collecte en een invullijst waarop de deelnemende goede doelen zijn aangegeven met hun doelstelling. "Op dinsdag 14 en woensdag 15 september worden de enveloppen, met daarin uw gift, weer opgehaald. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM omtrent corona in acht genomen", laat de organisatie van de collecte weten.
Na een gezamenlijke telling worden de bedragen toegekend aan de deelnemende doelen, zoals dit is aangegeven op het collecteformulier. De opbrengsten worden bekend gemaakt via lokale media. "Als organisatie van de Goede Doelen Week hopen we net als in voorgaande jaren een mooi bedrag te kunnen verdelen, zodat de goede doelen hun belangrijke werk kunnen blijven voortzetten."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties