Herpen

FOTOREPORTAGE: Bestuur Ons Klupke verrast leden met knuffels

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Zoals velen heeft ook Ons Klupke in Herpen de gevolgen van Corona ervaren. "Geen draaiavonden de onze leden, geen sport en geen 'muziekklup'. Veel van onze leden moesten thuis of in hun woongroep blijven, wat voor hen heel moeilijk is", laat het bestuur weten.  

"We hebben met onze vrijwilligers onlangs op gepaste afstand een bijeenkomst gehad om elkaar te ontmoeten en te horen hoe het met een ieder ging. We hebben onder meer de start van Ons Klupke besproken en de leden verrast met een knuffel en de vrijwilligers met een doosje Merci", vertelt Sientje van Hal namens het bestuur van Ons Klupke. "We missen onze leden en begrijpen dat ze Ons Klupke ook missen. Omdat we geen activiteiten kunnen bieden en de anderhalve-meterafstandsregels van het RIVM niet kunnen handhaven hebben we wat anders gedaan. De gezondheid gaat boven alles. In deze bijzondere tijd wilden we toch van ons laten horen en onze vrijwilligers wilden zich laten zien. Ze hebben een fietstocht langs de adressen van de 50 deelnemers gemaakt en een knuffel bezorgd aan de leden van Ons Klupke."

Het bestuur maakt wel plannen voor het tweede termijn van het jaar. Sientje: "Het is nog even afwachten, maar als het weer kan dan starten we snel alles weer op."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties