Herpen

Feestzanger René brengt Psalmen Parade uit

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Feestzanger René uit Herpen heeft de door hem vaak gezongen psalmen verwerkt in een nieuwe single. Doordat hij deze liedjes al jaren met succes zong tijdens optredens, ontstond het idee om Psalmen Parade te maken. Het lied begint met een stichtelijk voorwoord waarmee een andere sfeer wordt geschept dan verwacht, daarna is het een lied met een hoog feestgehalte. Er is ook een bijpassende videoclip geschoten.

Feestzanger René is altijd in voor een feestje. Het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was hij al bezeten van muziek en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat hij uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging. Zo kwam hij op z'n twintigste in Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.
De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje De Geinige Glazenwasser. Dit beviel hem uitstekend. Hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. Zijn naamsbekendheid breidde zich verder uit dankzij succesvolle singles als De Amsterdamse Zwerver, Simon Snuffelaar en Blijf Van Mijn Wijf.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties