Herpen

Inschrijving gestart

Dunes games: eeuwenoude tijden herleven tijdens Oerfestival De Maashorst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Eeuwenoude tijden herleven tijdens de Dunes games op Oerfestival De Maashorst op zondag 14 oktober. De duinen van Herperduin worden voor één dag omgetoverd tot een bijzonder strijdtoneel tijdens oerfestival De Maashorst. De arena, die in oer-stijl zal worden opgebouwd, biedt diverse obstakels aan de hand waarvan teams elkaar uitdagen en hun oerkrachten meten. Een uitgelezen plek waar sportverenigingen, bedrijventeams en vriendenclubs de oerstrijd met elkaar aanbinden.

De oerrace van de Dunes Games is een uitermate sportief evenement waar je de kans krijgt om te laten zien hoe fit en strijdlustig jij met jouw vrienden, familie of collega’s bent. Motiveer de mensen in je omgeving, meld je aan en kom op 14 oktober samen strijden om de felbegeerde Maashorst Dunes Games trofee. Overigens kun je ook individueel deelnemen aan deze obstakelrace.

Strijdvlag
"Deelnemende teams dagen we uit om zich te presenteren met een eigen (gemaakte) vlag waarop het familiewapen, bedrijfslogo of zelfbedacht vriendensymbool prijkt", laat de organisatie weten. "Met deze vlag betreden zij op 14 oktober de arena van Herperduin en laten zich aan de wereld zien. We zouden het daarnaast gaaf vinden wanneer de deelnemers tijdens de race hun stoerste OER-outfit dragen."

Gratis
Deelname aan de Dunes Games oerrace op 14 oktober is gratis. "Wel vragen we een vrijwillige bijdrage die je mag doneren in 1 van de collectebussen op het terrein op 14 oktober. We willen er met elkaar vooral een heel mooi, uniek en succesvol evenement van maken."

Aanmelden kan via www.bezoekdemaashorst.nl/oerfestival/inschrijfformulier-dunes-games.

Snelheid nu al beloond
De eerste teams die zich aanmelden zet de organisatie op de troon. "We starten binnenkort met een VLOG-offensief om het verhaal over het Oerfestival en de Dunes Games te vertellen. Ben jij snel met aanmelden, dan komen we bij jouw team (bedrijf, vereniging, vriendenclub) een VLOG opnemen en plaatsen dit op onze Facebook-pagina. Gratis promotie."

Mocht je het gevoel hebben dat jouw team conditioneel nog niet klaar is voor de Dunes Games, dan ben je van harte welkom om mee te trainen. "Elke woensdagavond trainen wij in Herperduin. Je kunt je hier gratis en vrijblijvend bij aansluiten. Gewoon, omdat we sporten en gezondheid nou eenmaal heel belangrijk vinden. En omdat het in groepsverband alleen maar leuker wordt. Neem hiervoor alvast een kijkje op de Facebook-pagina (@DunesGames)."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties