Herpen

Dierenpension De Ankerplaats Herpen viert 35-jarig bestaan

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Dierenpension De Ankerplaats in Herpen bestaat 35 jaar. Joop en Sientje van Hal zorgen samen met hun zoon Daan nog altijd met veel liefde voor de honden en katten die zij opvangen. Het pension is flink gegroeid, van een hobby tot een bedrijf met vele mogelijkheden. Daarom was het raar dat er tijdens de coronatijd dagen waren waarop niemand kwam. Sinds Pinksteren trekt het weer aan en nu is er weer volop leven in de brouwerij. Het drietal staat graag stil bij deze bijzondere mijlpaal. Alle gasten ontvangen een leuke attentie.

De ondernemers hebben de 'nare coronatijd' gebruikt om hun pension flink op te knappen. Op de speelweiden is extra gras ingezaaid. Rondom zijn voorzieningen getroffen dat honden er niet onderdoor kunnen graven. Verder is het hekwerk geschilderd. De Ankerplaats beschikt over zeventien speelweiden, waarvan er negen overdekt zijn. Hier kunnen honden met hun vriendjes lekker ravotten. Bij regenweer kunnen ze toch droog buiten spelen. In de zomer geeft een overdekt speelveld bij volle zon juist extra verkoeling.
Het kattenpensioen onderging in 2019 al een ingrijpende verbouwing. De binnenverblijven zijn voorzien van loungebankjes, houten klimkubussen en kastjes waarop de dieren naar hartenlust kunnen spelen. In de overdekte buitenverblijven vind je een klimboom en diverse plateaus.

Honden en katten
De Ankerplaats heeft ruimte voor in totaal tachtig honden en twintig katten. "We zijn trots op deze mijlpaal", zegt Sientje. "Dank aan alle honden, katten en hun baasjes voor het vertrouwen de afgelopen jaren. We hopen er nog vele jaren mee door te kunnen gaan. Onze insteek: baasje op vakantie? Hond of kat ook op vakantie."

Het honden- en kattenpension is te vinden aan de Broekstraat 26 in Herpen. Meer informatie op dierenpensionherpen.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties