Herpen

'Dà kan alleen in Hèrpe' - INGEZONDEN

Door Marti en Antoinette Daverveld-van Summeren

Ons werd gevraagd om een stukje te schrijven over onze ervaring tijdens de 4Daagse van Nijmegen, alweer de 102e. We lopen al enkele jaren mee met een vast groepje. Elk jaar opnieuw 'n beleving, spanning en hééél vééél lol. Wat er allemaal geregeld wordt door de Kartrekkers en alle vrijwilligers om alles vlekkeloos te laten verlopen! Fantastisch!

Mensen die voor dag en dauw opstaan om alle spullen mee te nemen om ons in de watten te leggen en natuurlijk ook te verzorgen. En dat alles met een brede lach, het is echt verwennerij. Jaren hebben we vele trouwe gezichten gezien. Helaas zijn er mensen bij waar we afscheid van hebben moeten nemen of die om gezondheidsredenen niet meer kunnen. Misschien laat maar: Bedankt voor alle jaren.

En dit jaar vele nieuwe gezichten van nieuwe vrijwilligers en lopers. Geweldig, dà is Hèrpe, ons kent ons en we staan klaar voor elkaar. Zaterdagmiddag om 16 uur ga je trots met je kruisje naar het 4Daagse terras bij Thekes, waar je wordt verwend door William, Jolanda en Diny met een drankje en een hapje. Super gastvrij, waar de Hèrpse burgemeester Cindy Kuijpers ons nog toesprak. Ze had een prachtig gedicht geschreven.
Elke dag wisten we dat we op jullie konden rekenen met een warm onthaal en een praatje. We hopen dat de nieuwelingen de smaak te pakken hebben en zeggen tot volgend jaar. Wij sluiten af en zeggen “Dà kan alleen in Hèrpe”. Bedankt en het is echt 'n luxe dat we aan hebben mogen sluiten bij jullie.

Vriendelijke wandelgroeten uit Plo.
Marti en Antoinette Daverveld-van Summeren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties