Herpen

Coöperatie Land van Herpen zoekt enthousiaste vrijwilligers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HERPEN - Coöperatie Land van Herpen is op zoek naar enthousiastelingen die ongeveer twee uurtjes per week willen helpen. Er zijn allerlei taken waar vrijwilligers voor nodig zijn. Samen met jou wordt gekeken naar iets dat ook echt bij jou past. Laat van je horen; alle kennis en ervaring die jij in huis hebt kan ingezet worden voor Coöperatie Land van Herpen.

Het is belangrijk om vrijwilligerswerk te zoeken dat echt bij je past. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een leuke vlog, plannen of thema's bedenken, uitserveren van eten en drinken, een boek voorlezen. Of juist heerlijk de natuur in om met een of meerdere leden te gaan wandelen of fietsen. Of wellicht heb je andere mooie ideeën die je kan inzetten voor jouw zinvolle vrijetijdsbesteding?

PR en communicatie
Vind je het bijvoorbeeld leuk om te schrijven en denk je graag mee over hoe je projecten met een goed doel onder de aandacht kunt brengen? Dan is vrijwilligerswerk op het gebied van marketing, communicatie en PR zeker geschikt voor jou. Hierbinnen kun je alle kanten op. Van het uitdenken van de communicatiestrategie, het bijhouden van social-mediakanalen tot het ontwerpen van promotiemateriaal en schrijven voor teksten ten behoeve van een nieuwe poster. Van een eenmalige klus tot structurele hulp.
Waarom is vrijwillige hulp op het gebied van marketing, communicatie en PR zo hard nodig? De coöperatie probeert met een klein budget, een zo groot mogelijke impact te krijgen. Marketing en communicatie spelen hier een grote rol in. Voldoende aandacht voor het project of het goede doel is essentieel voor het succes. Met vrijwillige hulp in marketing, communicatie en PR denkt Coöperatie Land van Herpen meer te bereiken.

Goede ervaring
Iedereen is welkom als vrijwilliger. Zelfstandig en samen werken in een team. Je kunt zowel praktisch je handen uit de mouwen steken als je hersenen laten kraken binnen dit vrijwilligerswerk. Je helpt niet alleen de Coöperatie Land van Herpen, maar ook doe je zelf goede ervaring op die bijvoorbeeld van pas kan komen in je toekomstig werk.

Past dit bij jouw talent of heb je interesse? Bel dan met Thea van Leeuwen-Spanjers voor meer informatie en een oriënterend gesprek. Ze is bereikbaar via 06-28883138. Meer informatie over Coöperatie Land van Herpen is te vinden op https://zorgcooperatieherpen.nl/.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties