Herpen

Coöperatie Het Land van Herpen start weer met activiteiten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Coöperatie Het Land van Herpen start in september weer met haar activiteiten. Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen. Een overzicht:

Maandag 6 september 19.30-21 uur: Het nieuwe breien en haken, ontspannend en hip
Haken en breien, ontspannend en lekker hip. Kom naar de Huiskamer van 't Slotje en laat je inspireren door enkele dames van Wol en Wijn uit Herpen. Deze activiteit is gratis, je moet je wel aanmelden.

Dinsdag 7 september 19.30-21 uur: Oppasdiploma halen? Ja dat kan vanaf 12 jaar.
Ben je 12 jaar of ouder en denk je wel eens aan een oppasbaantje? Leuk maar ook spannend. De coöperatie biedt een gratis oppascursus aan die verzorgd wordt door Riejan Vinkhuyzen, medewerkster Centrum Jeugd en Gezin. Door deze cursus te volgen ga je goed voorbereid en met meer zelfvertrouwen en plezier naar je oppasadres. Je sluit de cursus af met een diploma. Ook als je al een oppasbaantje hebt kun je meedoen. Nieuwsgierig? Kom dan op 7 september vrijblijvend luisteren in de Huiskamer. Die avond vertelt Riejan wat er in deze korte cursus zoal aan bod komt. Ben je enthousiast dan kun je je na afloop inschrijven. Aanmelden voor deze avond is verplicht.

Woensdag 8 september 12.30-13.30 uur: Aanschuiflunch
Samen lunchen tijdens deze eerste aanschuiflunch in de gezellige Huiskamer. Vooraf aanmelden. Kosten 5 euro.

Woensdag 8 september 19.30-21 uur: Huis of tuin veranderen, maak je eigen moodboard.
Heb je zin om je huis of tuin een opknapbeurt te geven, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Het maken van een moodboard kan je hierbij op weg helpen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het is een krachtig communicatiemiddel, beelden zijn veel effectiever dan woorden en je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen. Hoe ga je te werk? Madeleine Castenmiller geeft een introductie en vervolgens kun je deze avond meteen aan de slag met het maken van jouw eigen moodboard. Deze activiteit is gratis, wel aanmelden.

Donderdag 9 september 19.30-21 uur: Inspiratieavond Voeding en Vitaliteit
Mascha van Berkel is gewichtsconsulente en leefstijlcoach in Ravenstein. In haar praktijk coacht zij mensen naar een gezonde leefstijl. Ze combineert kennis met eigen ervaringen en laat zo zien dat je veel bereikt met een gezonde leefstijl waarbij je gevarieerd én lekker eet. Zelf je eetgedrag veranderen, hoe doe je dat? Kleine stapjes hebben ook al veel effect. Zélf de regie voeren is hierbij de sleutel voor succes volgens Mascha. Kom luisteren en steek je licht op. Dat gezond ook lekker kan zijn, kun je ervaren en proeven. Aanmelden voor deze avond, kosten 7,50.

Zaterdag 11 september 19.30-22 uur: Plaatjes draaien
Een muziekcafé in Herpen. Dát is nog even toekomstmuziek. Maar we kunnen al wel beginnen met een avondje gezellig oude singles draaien. Alle genres zijn welkom: van The Supremes tot George Baker, van The Beatles tot Doe Maar en van Elvis tot de Germa's. Speur je zolder af en kom met je favoriete single (elpee) uit langvervlogen tijden naar de Huiskamer. Vooraf aanmelden.

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteiten van Coöperatie Land van Herpen is verplicht en kan via info@zorgcooperatieherpen.nl of 06-44466449. Kijk voor meer info op www.zorgcooperatieherpen.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties