Herpen

Bônlander Hofkapel houdt tweede editie Kei Kapellig

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - De eerste editie van Kei Kapellig, vorig jaar tijdens carnaval in Herpen, was een groot succes. Tijdens die carnavaleske kapellenavond gingen vier enthousiaste blaaskapellen helemaal los. Vandaar dat er dit jaar tijdens de Herpse carnaval een tweede editie op het programma staat. Op carnavalszondag 11 februari vanaf 21.11 uur bij café Thekes, na de prijsuitreiking van de optocht.

Een avond vol live muziek van blaaskapellen die afwisselend zullen spelen. Tussendoor is er feestmuziek van een DJ en kun je carnavaleske prijzen winnen aan het rad van carnavalsavontuur. De organisatie is in handen van de Bônlander Hofkapel in samenwerking met Thekes. De drie gastblaaskapellen zijn De Knaoiers uit Puiflijk, Kap Nah uit Den Haag en C’est Tout uit Nijmegen.

C’est Tout geniet zelfs landelijke bekendheid. In 1993 brak dit gezelschap door met de hit Het grote puntje puntje lied en een paar jaar later had de groep succes met het nummer De Tandenborstel Jive. Natuurlijk treedt ook de Bônlander Hofkapel zelf op. Een ouderwetse carnavalsavond met gratis entree.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties