Herpen

Bezorging jubileumuitgave

Carnavalsbledje Bônneland

Door De redactie

BONNELAND - In het Bônneland wordt op zondag 18 januari het Carnavalsbledje bezorgd. Het is de 55ste jaargang, dus een jubileumuitgave. Met deze keer onder meer een verslag van de opening van de carnavalsloods, een verslag van het jubileumfeest en een interview met een bekende inwoner uit Herpen, die een speciale link heeft met Carnaval Herpen. Verder zijn er weer de standaard rubrieken, ondersteund door mooie fotocollages van het afgelopen carnavalsjaar. Ook het carnavalsprogramma voor zowel de volwassenen als de jeugd staat erin vermeld.

Het Carnavalsbledje is, naast een soort van naslagwerk van een bepaald carnavalsjaar, ook een inkomstenbron voor Stichting Carnaval Herpen. Met deze inkomsten en de inkomsten van het Herps Mertje probeert Stichting Carnaval zoveel mogelijk voor carnavalvierend Herpen te organiseren. Dus de bijdrage deur aan deur, is zeer welkom.

Prins Wilbert d’n Urste en zijn gevolg komen op zondag 18 januari in vol ornaat bij de inwoners van Herpen aan de deur. Bij diegenen die op deze dag niet thuis zijn wordt het bledje niet automatisch in de brievenbus gedaan. Men komt dan binnen twee dagen nogmaals bij deze mensen langs om het bledje persoonlijk te overhandigen. Is men dan toevallig weer niet thuis, dan wordt het bledje in de brievenbus gedaan. Diegenen die dan alsnog een vrije bijdrage willen geven kunnen dat doen door deze te deponeren in de collectebus van Stichting Carnaval Herpen in de plaatselijke PLUS supermarkt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties