Herpen

Balergo uit Herpen genomineerd voor titel Starter van het Kwartaal

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Op 27 januari vindt er weer een editie plaats van de verkiezing Starter van het Kwartaal van Rabobank Oss Bernheze. Geen fysieke bijeenkomst in verband met Corona maar een online verkiezing. Drie genomineerde startende ondernemers, waaronder Balergo uit Herpen, pitchen voor de felbegeerde titel. Rabobank wil hiermee startende ondernemers een steuntje in de rug geven.

Paul Akkermans (links) en Tom Franken.

De drie genomineerden:
• Peter van der Heijden met Laserlux uit Nistelrode. Een ondernemer die vakmanschap verstaat. Door middel van lasergraveren en lasersnijden voorziet hij allerlei materiaal, zoals hout, acrylaat, glas etc. van logo’s, teksten en afbeeldingen. Sterk in het uitwerken van idee tot ontwerp.
• Paul Akkermans en Tom Franken met Balergo uit Herpen. Balergo heet één missie: mensen bewuster om te laten gaan met hun eigen zitgedrag. Een missie die zeker past in deze tijd waarbij er veel thuisgewerkt wordt. De unieke balanskruk helpt hierbij.
• Malou van der Heijden met Vis bij Loetje uit Heeswijk-Dinther. Dé viswinkel van Heeswijk-Dinther. Hier wordt topsport bedreven om de hoogste kwaliteit te leveren en de klant steeds te verrassen met nieuwe visproducten. Niet alleen kun je terecht voor een verse of lekker gebakken visje, maar ook voor o.a. kant en klare tapas, gourmet schalen en huisgemaakte dagverse sushi.

Naast de eer om te winnen, krijgt de winnaar een PR boost voor zijn bedrijf. Rabobank zorgt na de verkiezing voor extra publiciteit voor het bedrijf en helpt bij het vergroten van het zakelijke netwerk.

Wil jij ook Starter van het Kwartaal worden?
Ben jij net gestart met je eigen bedrijf, heb je lef en onderscheidend vermogen? Of heb jij een innovatief idee tot leven gebracht? Misschien word jij dan de volgende Starter van het Kwartaal van Rabobank Oss Bernheze.
Uit de aanmelders kiest de jury drie genomineerden. Deze drie genomineerden krijgen de mogelijkheid om door middel van een pitch hun bedrijf op een originele manier te presenteren. Een jury bepaalt dan de uiteindelijke winnaar.

Corné Roovers, Directeur Bedrijven: “Met deze verkiezing willen wij startende ondernemers uit Oss Bernheze een helpende hand bieden. Wij zijn een coöperatieve bank, dat betekent dat we het sámen doen. Startende ondernemers kunnen extra aandacht goed gebruiken, wij hebben een groot zakelijk netwerk en daarom willen wij hen een podium bieden”.

Voor aanmelden, spelregels en informatie ga je naar www.rabobank.nl/ossbernheze

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties