Herpen

‘Baby’s eerste boswandeling’ in Herpen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Ben jij net (weer) vader of moeder geworden? En wil jij graag een bijzonder moment met je kindje in de natuur? Meld je dan aan voor de IVN-excursie ‘Baby’s eerste boswandeling’ op zondag 24 oktober om 11 uur in Herperduin.

Baby’s zitten tijdens de wandeling in een draagzak, zodat ouders direct contact hebben met hun kind en samen de natuur optimaal kunnen beleven. Deze draagzak nemen deelnemers zelf mee. Iedere baby die in een draagzak naar buiten kan, is van harte welkom. Ook als de baby nog te jong is om bijvoorbeeld zelf iets vast te pakken. Andere kinderen en honden kunnen niet mee, zodat ouders alle aandacht kunnen hebben voor hun kind. Vlak bij de route is wel een natuurspeeltuin, waar broers of zussen kunnen spelen. Het IVN houdt hier geen toezicht op.

De wandeling duurt ongeveer drie kwartier. Bij het startpunt liggen twee horecapunten. Bij slecht weer gaat de excursie niet door. Aanmelden is dus noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar babyseerstewandeling@hotmail.com. Vermeld daarin je naam, de naam van je kind en je telefoonnummer. Na het aanmelden ontvang je de startlocatie. Er kunnen maximaal 20 deelnemers mee. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties