Herpen

Alternatief carnavalsprogramma in Herpen: verkiezing van 'Moist versierde huis'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus vindt dit jaar ook in Herpen een alternatief carnavalsprogramma plaats. Geen optocht, geen polonaise, maar toch gaat het carnavalsweekend niet zomaar voorbij. Stichting Carnaval Herpen en Coöperatie Land van Herpen hebben de handen ineengeslagen en organiseren gezamenlijk een verkiezing van het 'Moist Versierde Huis'.

"Versier je huis zo carnavalesk mogelijk voor het weekend van 13 en 14 februari", zo luidt de oproep van de twee organisaties. "Zo pimpen we carnaval 2021 op en krijgen we tóch nog een beetje dat carnavalsgevoel met z’n allen. Iedereen die aan de wandel gaat door ons mooie Bônneland kan de huizen bewonderen én een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Op carnavalszondag 14 februari maken ook Prins Carnaval en de Burgemèster van Herpen een ronde om hun stem uit te brengen. Omroep Walraven vergezelt de heren zodat iedereen het carnavalsspektakel later vanuit de stoel kan bekijken."

Hoe kun je stemmen? "Houd de nieuwsbrief van Coöperatie Land van Herpen in de gaten, deze wordt een week eerder huis aan huis verspreid. Hierin vind je een stembiljet, drop het ingevulde stembiljet in de speciaal daarvoor bestemde bus bij het ‘t Slotje. De winnaar wordt dinsdag 16 februari via Facebook/e-mail bekendgemaakt en er hangt een leuk prijsje aan."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties